Rólunk

Üdvözöljük a Terrapark Fitness honlapján. Köszönjük, hogy megtisztel figyelmével, így rövid összefoglalásunkban lehetősége nyílik fitnesz termünk és szolgáltatásaink megismerésére.

Budaörs központjában, a Terrapark Irodaházban, a Távíróköz 2. szám alatt 2002 tavaszán nyílt meg a terem. Cégünk 2009 eleje óta vezeti a sport komplexumot. Több, mint 600 m2 –en, több, mint 70 géppel a város legnagyobb aerobik és fitnesz termével várjuk a kikapcsolódni vágyó vendégeinket. A 200 m2 fölötti fitnesz-termünkben megtalálhatóak a legújabb Hoist gépek, Technogym, Paramont, Panatta, Atlas és Vasil eszközök. Aerobik termünkben speciális pavigym padlózat került kialakításra, mely a legmodernebb ízület kímélő burkolat, e mellett található finn szauna, masszázs és protein bár.
Egyik legfontosabb cél kitűzésünk nem más, minthogy a mai rohanó világban az embereknek megmutassuk a fizikai és lelki fittség elengedhetetlen a kiegyensúlyozott élethez.

Sok szeretettel várunk mindenkit, aki nyitott, arra hogy átalakítsa életvitelét és ehhez keres egy helyet ahol magas színvonalú szolgáltatások és udvarias kiszolgálás várja. Budaörs legfelszereltebb fitnesz terme várja a fogyni, erősödni vágyókat illetve mind azokat akik szeretnék megőrizni egészségüket. Termünknél ingyenes parkoló segíti a könnyebb utazást. Szakképzett munkatársaink, személyi edzőink és aerobic oktatóink készséggel állnak rendelkezésükre.